Publicat en des. 5, 2016 en Campanyes solidàries, Down Catalunya

Entre el 10 de desembre i el 6 de gener tornem a posar en marxa Trysome, el campionat de videojocs inclusiu i solidari, ja que tothom hi pot jugar i l’import íntegre de les inscripcions al torneig es destinaran als programes de suport a les persones amb síndrome de Down de Down Catalunya. Trysome és una invitació a intentar-ho (try some en anglès) per la trisomia; és a dir, a passar una estona divertida i de passada donar un cop de mà a les persones amb trisomia 21.

cartelljoc2-cat

Dues grans novetats en relació a la primera edició del torneig, que va tenir lloc el maig de 2015. En aquesta ocasió el preu d’inscripció mínim és de només 1€ (això dona dret a un nombre limitat de partides, a partir de 5€ ja és ilimitat) i, el més important, el premi ara és una consola XBox ONE S, gentilesa de Microsoft Espanya.

La mecànica de Trysome és molt senzilla: es tracta del clàssic joc de córrer, saltar i ajupir-se per esquivar obstacles, a velocitat creixent, en el que suma més punts qui és capaç de superar més obstacles. Quan es falla queda anotada la puntuació obtinguda i es torna a començar de zero.

El que distingeix Trysome és la seva finalitat solidària: per jugar només cal tenir internet i inscriure’s online fent un petit donatiu mínim d’1 euro. Una altra novetat és que els participants podran saber quin lloc ocupen en el rànquing, però no quines són les puntuacions dels altres participants. Al final, qui aconsegueixi la màxima puntuació obtindrà la consola, que Microsoft s’encarregarà de fer arribar a qualsevol lloc del món.

tutti-quanti

Trysome és una creació expressa que l’empresa tecnològica catalana Sinblink ha realitzat a benefici de Down Catalunya, amb el grafisme del dibuixant Manel Cruz, germà d’una jove amb síndrome de Down i autor de la tira còmica Andrea Down, i amb la col·laboració d’onlinechampion.com, plataforma digital especialitzada en lligues i competicions de videojocs. Tots tres participen en aquesta iniciativa de forma desinteressada.

Do you want to Trysome? Clicka aquí.

Respongueu