1,2,3,gravant!

Promoció de l’Autonomia Personal

L’objectiu és normalitzar al màxim la vida de les persones amb Síndrome de Down. Aquest servei consisteix en un “vestit a mida” amb els suports que cadascú necessita per aprendre en una escola ordinària, treballar a l’empresa més adequada i viure de forma independent.

Ruta Xacobea

Programa de Lleure i Cultura

L’objectiu és que els nostres joves gaudeixin d’activitats de convivència amb altres joves amb i sense discapacitat mentre practiquen esports (tennis, navegació i futbol… de moment), fan el Camí de Santiago i/o condueixen un programa de ràdio.

Nuria Velasco & Angela Mora

Bequem Per La Inclusió

L’objectiu és becar les famílies amb fills amb SD que s’han quedat sense recursos i necessiten ajut econòmic per poder continuar rebent els programes de suport escolar, imprescindibles per poder gaudir d’una formació inclusiva i de qualitat que potenciï al màxim les seves capacitats.

dia del voluntariat 2

Jornades Formatives

L’objectiu és que les persones adultes amb SD gaudeixin d’espais formatius on poder participar activament. Dóna suport a aquesta iniciativa i afavoreix la seva formació continua, que els hi permet l’aprenentatge de nous coneixements i la vivència de noves experiències.

Altres formes de col·laborar

1. Fes-te Voluntari

Explica’ns qui ets, què t’agrada fer i com creus que ens pots donar un cop de mà. A Down Catalunya tenim una modesta bossa de voluntaris, que són imprescindibles per al nostre funcionament, i per això per a nosaltres sempre és motiu d’alegria poder-la ampliar. Alguns acompanyen els joves en les seves activitats, altres col·laboren amb l’entitat en temes organitzatius i logístics. I tu, què ens proposes?

Escriu-nos: info@sindromedown.cat

2. Fes-te Empresa Col·laboradora

Si representes a una societat, de la mida que sigui, pots convertir-la en empresa col·laboradora de Down Catalunya. Només has d’escriure’ns i entre les dues parts explorarem la millor forma de col·laborar. Les nostres necessitats són múltiples (patrocinis, serveis gratuïts, aportacions en espècies, un canvi de local…), però també les nostres capacitats. No només ens encarregarem de proclamar aquesta col·laboració als quatre vents, sinó que fins i tot, si s’escau, podem trobar voluntaris entre els nostres joves per algun acte puntual que organitzi la teva empresa.

Escriu-nos: info@sindromedown.cat

3. Fes-te Amic

Fer-se amic/amiga de Down Catalunya és tan senzill com decidir que vols donar suport a la tasca de la Coordinadora amb una aportació econòmica anual de la quantitat que tu mateix decideixes. A partir d’aquí, et tenim informat de qualsevol activitat que es pensi dur a terme, comptem amb la teva opinió i empatia, t’obrim les portes sempre que ens vulguis consultar alguna cosa i sempre que hi ha alguna cosa amb la qual obsequiar tu ets el primer.

Escriu-nos: info@sindromedown.cat