1,2,3,gravant!

Treball al mercat ordinàri

Ajuda’ns a aconseguir que les persones amb síndrome de Down treballin a una empresa ordinària. Amb el teu ajut, podem trobar un lloc de treball i donar el suport necessari per tal que joves i adults en edat laboral, siguin independents i autònoms.

Ruta Xacobea

Webteca inclusiva

Amb la teva aportació, oferim als alumnes, famílies i professorat de l’escola ordinària, un banc de recursos educatius per a millorar la seva inclusió.

Nuria Velasco & Angela Mora

Empoderem les dones amb síndrome de Down

Fes que mes dones amb discapacitat intel.lectual s’incorporin al Programa Formatiu i d’Aprenentatge que té com a objectiu, empoderar-les i oferir les estratègies per a poder defensar els seus drets.

Altres formes de col·laborar

1. Fes-te Voluntari

Explica’ns qui ets, què t’agrada fer i com creus que ens pots donar un cop de mà. A Down Catalunya tenim una modesta bossa de voluntaris, que són imprescindibles per al nostre funcionament, i per això per a nosaltres sempre és motiu d’alegria poder-la ampliar. Alguns acompanyen els joves en les seves activitats, altres col·laboren amb l’entitat en temes organitzatius i logístics. I tu, què ens proposes?

Escriu-nos: info@sindromedown.cat

2. Fes-te Empresa Col·laboradora

Si representes a una societat, de la mida que sigui, pots convertir-la en empresa col·laboradora de Down Catalunya. Només has d’escriure’ns i entre les dues parts explorarem la millor forma de col·laborar. Les nostres necessitats són múltiples (patrocinis, serveis gratuïts, aportacions en espècies, un canvi de local…), però també les nostres capacitats. No només ens encarregarem de proclamar aquesta col·laboració als quatre vents, sinó que fins i tot, si s’escau, podem trobar voluntaris entre els nostres joves per algun acte puntual que organitzi la teva empresa.

Escriu-nos: info@sindromedown.cat

3. Fes-te Amic

Fer-se amic/amiga de Down Catalunya és tan senzill com decidir que vols donar suport a la tasca de la Coordinadora amb una aportació econòmica anual de la quantitat que tu mateix decideixes. A partir d’aquí, et tenim informat de qualsevol activitat que es pensi dur a terme, comptem amb la teva opinió i empatia, t’obrim les portes sempre que ens vulguis consultar alguna cosa i sempre que hi ha alguna cosa amb la qual obsequiar tu ets el primer.

Escriu-nos: info@sindromedown.cat