La Coordinadora té un programa de Voluntariat que es divideix en tres grups segons el tipus de tasca a desenvolupar. Concretament:

Down Catalunya, com a entitat col·laboradora del Servei de Mesures Penals Alternatives del Departament de Justícia, ofereix un programa de voluntariat per a aquelles persones que han de realitzar activitats per al benefici de la comunitat.

D’altra banda, la Coordinadora Down Catalunya manté una relació amb voluntariat corporatiu de diferents empreses i/o entitats. Entre totes elles destaquen el suport que rebem per part del voluntariat de la Federació d’Associacions de Voluntaris de la Caixa, l’AEFS Masnou Interdinàmic i el club de rugbi BUC.

Des de l’any 2012, més d’un centenar de voluntaris i voluntaries han donat suport a les diferents activitats tant puntuals com aquelles que han implicat un període de temps anual. Si vols unir-te a la borsa de voluntariat de Down Catalunya, escriu-nos a voluntariat@sindromedown.cat.

Jornada de voluntariat

Un cop l’any es reuneix en una jornada de treball a tots els voluntaris i voluntaries per tal de parlar i comentar aspectes relacionats amb la forma de ser de les persones amb síndrome de Down. Altres xerrades inclouen qüestions com els canvis de conducta de les persones o estratègies en mediació i resolució de conflictes.

jornadavoluntariat

escola de families

jornadas2012