relatsaduesbandes2

Relats A Dues Bandes

Autor: Down Catalunya
Publicació: Desembre 2010

Down Catalunya publica un recull de històries catalanes de la mà de personatges com el president Pasqual Maragall, el president Jordi Pujol, l’escriptora Isabel Clara Simó, la il·lustradora Roser Capdevila, el futbolista Rexach o el periodista Àngel Casas entre molts més. 25 personalitats entrevistats per joves de Down Catalunya que han explicat relats breus plens d’anècdotes personals.


musicdown3

Musicòmic

Autor: Down Catalunya
Publicació: Novembre 2010

Un DVD que recull tres contes populars catalans interpretats per l’orquestra MusicDown. Es tracta d’una obra on es fusiona els aspectes visulas dels còmics d’en Picanyol amb la música de l’Antoni Tolmos. Cinc dels intèrprets es converteixen en narradors dels contes donant vida a tots els personatges i caminant de la mà amb la música de l’orquestra


ellibrodelbebe

El Libro Del Bebé

Autor: Down Catalunya
Publicació: Juliol 2010

Un petit llibre pensat per ajudar als nous pares davant del naixement del seu fill amb síndrome de Down. Està traduït al castellà, francès, anglès i àrab.


lanostracuina

La Nostra Cuina

Autor: Andi Sabadell
Publicació: Abril 2009

Un llibre de receptes senzilles pensades per afavorir l’autonomia i vida independent dels joves amb Síndrome de Down i altres discapacitats intel·lectuals similars.


cuina2

Tots A La Cuina

Autor: Down Lleida
Publicació: Març 2007

Llibre de receptes de cuina elaborat gràcies a la implicació desinteressada de persones significatives del món lleidatà, fotògrafs, nens i joves amb Síndrome de Down i els professionals de Down Lleida.


programa_salut_ok

Programa De Salut Per A Persones Amb Síndrome De Down

Autor: Down Catalunya
Publicació: Novembre 2005

Aquesta edició és una traducció del Programa de Salut elaborat per Down España, i consisteix en establir una sèrie de protocols per orientar els professionals que tracten amb les persones amb trisomia 21.


llibret_lleida

Aquest Bebé Us Necessita Molt

Autor: Down Lleida
Publicació: Setembre 2006

Es tracta d’ajudar a que els pares d’un nadó amb Síndrome de Down, puguin enfocar la seva nova situació de forma positiva.